Deltagerne på turen var. Henrik Brandt, John Frikke, Andreas Bruun Kristensen, Christian Andersen Jensen, Susanne Boutrup, Morten Jørgensen, Jon Lehmberg, Jan Kahr Sørensen, John Schmidt, Thorkild Lund, Michael Westerbjerg Andersen og Per Poulsen.
Video

Papyrussanger, Almaty -Taukom, Kasakhstan. Umuligt at få fuglen frem, som i kan høre sidder den tæt på inde i rørskoven. Jeg fik senere et foto af en syngende fugl lidt på afstand, det er den jeg bruger her.

Jomfrutraner fra de Kasakhstanske stepper.

Hvidvinget Spætte Turenga skoven, Kasakhstan.

Sortbuget Sandhøne fra Koncehengel, Taukum Desert, Kasakhstan.

Nonnestenpikker fra Karaoi, Kasakhstan. Den sjældne lysstrubet form,vittata

Brunhovedet værling Ala-Archa naturreservat 35 km syd for Bishkek, Kirgisien.

og her syngende

Èn af verdens største Rosenstære kolonier.....Almaty, Konchengel, sydlige Kasakhstan. Optaget i en uhyrlig larm af Rosenstære de var overalt på den fantastiske klippe. De gamle fugle bringer uafbrudt føde (græshopper) til ungerne. Optaget i et fluehelvede, blev bombarderet ind i ansigtet så det var næsten uudholdelig.

2 kommentarer:

 1. Hej Per,
  har du overvejet at lægge dine videoer på The Internet Bird Collection (http://ibc.lynxeds.com/) stedet for YouTube. Deres samling har f.eks. kun én video med White-winged Woodpecker, som ikke er nær så god som din.
  Og jeg tror, at det bidrager mere til en biologisk/videnskabelig dokumentation at uploade sine fotos og videoer dér end på YouTube...
  Bare et forslag.

  Vh
  Jørgen Peter

  SvarSlet
 2. Tak Jørgen Peter
  Jeg vidste slet ikke at denne side fandtes, jeg overvejer seriøs at uploade dertil også.

  Venlig hilsen
  Per

  SvarSlet